Biološki tretman lica ima hranljivo i antioksidativno dejstvo. Njime se znatno usporava proces starenja kože.

U DEJA Estetic & Anti-Aging centru sve tretmane obavlja visoko obrazovani kozmetičar.
Pregledi i konsultacije su besplatni!

Usporavanje procesa starenja kože je jedan od najvećih izazova. Slobodni radikali su ti koji uzrokuju znakove starenja  opuštena koža, bore, siva i nezdrava boja lica.

Priroda ima širok asortiman antioksidansnih molekula koji štite tkivo od oksidacije i oštećenja. Jedan od takvih prirodnih, potpuno sigurnih i delotvornih supstanci je vitamin C.

Biološki tretman lica bori se protiv prvih znakova starenja, oživljava neaktivnu, opuštenu, umornu i beživotnu kožu. Smanjuje bore i sitne linije, vraća tonus i život vašem licu.

 

Šta je biološki tretman lica?

Biološki tretmani se baziraju na primeni preparata koji imaju visoku koncentraciju voćnih kiselina i hijalurona. Biološki tretman lica podrazumeva, pre svega, piling lica, prilikom čega se uklanjaju mrtve ćelije kože. Potom se na lice nanosi preparat koji revitalizuje i pospešuje strukturu kože. Ovaj tretman podrazumeva čišćenje, hranjenje i hidriranje kože. Postoji više vrsta bioloških preparata, a u konsultaciji sa našim Deja Estetic & Anti-Aging stručnim kozmetičarima, preporučićemo vam onaj koji je najpogodniji za vaše lice.

 

Postupak rada pri izvođenju tretmana:

 • čišćenje lica blagim mlekom i tonikom;
 • piling, da bismo uklonili odumrle ćelije;
 • masaža lica;
 • ultrazvučno unošenje odgovarajućeg seruma kako bi preparat dospeo u dublje slojeve kože;
 • nanošenje maske sa prirodnim sastojcima;
 • nanošenje hranljive kreme.

 

Cilj biološkog tretmana lica

Cilj bioloških tretmana lica je regeneracija, hidratacija i lifting umorne kože. Pomoću vitaminskih preparata koji se nanose, poboljšava se struktura kože, kontroliše se lučenje sebuma (kod kože sa aknama i bubuljicama), umanjuju se bore, ubrzava se metabolizam ćelija itd. Ovaj tretman odlično deluje i na smanjivanje pigmentacija i fleka na koži.

 

Kome se preporučuje biološki tretman lica?

Tretman je namenjen svim tipovima kože, a posebno zreloj, umornoj i suvoj koži, kao i koži oštećenoj suncem. Ova vrsta tretmana je namenjena svim osobama koje žele da svojoj koži pruže sjajnu negu, povrate svežinu i jedrinu lica.

Biološki tretman lica je veoma jednostavan, bezbedan, efikasan i izuzetno prijatan. Može se primenjivati i pojedinačno, ali se maksimalni efekti postižu serijom od tri do pet tretmana koji se rade jednom nedeljno. Biološki tretman lica može da se radi preko cele godine, a preporuka je da se radi posle dvadeset pet godina starosti.

 

Vrste bioloških tretmana lica

Postoji nekoliko vrsta bioloških tretmana lica, u zavisnosti od toga koji rezultat želite postići:

 • Hidratantni tretman (zahvaljujući visokoj koncentraciji voćnih kiselina koje su sadržane u ovim koktelima, naša koža se dubinski hidrira, pa joj se vraća zdrava boja, sjaj i svežina);
 • Lift Express tretman (ovim tipom biološkog tretmana, koristi se mešavina vitaminskih preparata koji utiču na podizanje tonusa lica i zatezanje opuštene kože);
 • Nega lica jontoforezom (zahvaljujući električnoj energiji koju emituje posebno dizajniran aparat za jontoforezu, vitamini i minerali prodiru dublje u kožu, pa je koža dubinski hidrirana i negovana);
 • Oxygen tretman (ovim tretmanom koriste se kokteli kojima se ćelijama nadoknađuje kiseonik, a kao rezultat dobija se podmlađena koža koja je otpornija na negativne spoljašnje uticaje);
 • Anti-aging tretman (ovaj tretman podrazumeva spoj koktela kojima se podstiče lučenje elastina i kolagena na ćelijskom nivou, čime se smanjuju postojeće bore i sprečava nastanak novih).

 

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Mobilni: 065/2737-222
Telefon: 011/2381-509
Email: email hidden; JavaScript is required