Opšte odredbe

Vlasnik Internet stranice www.deja.rs  (u daljem tekstu: stranica) je DESANKA LAZAREVIĆ PR KOZMETIČKI STUDIO DEJA ESTETIC & ANTI-AGING-CENTAR BEOGRAD-ČUKARICA (u daljem tekstu: Deja Estetic & Anti-Aging centar).

Sadrža sajta

Ovaj sajt i njegovi delovi imaju informativnu svrhu, vlasnik sajta ne daje garancije za tačnost, primenljivost i kompletnost informacija i neće biti odgovoran za bilo koje greške ili propuste kada je reč o ovim informacijama. Deja Estetic & Anti-Aging centar može da menja sadržaj na ovom sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.

Politika privatnosti podataka

Privatnost posetilaca sajta  je od velike važnosti za Deja Estetic & Anti-Aging centru i ovom Politikom privatnosti želimo da Vas u potpunosti upoznamo o tome kako se postupa s vašim ličnim podacima i na koji način se oni štite.

Na ovoj interenet stranici prikupljamo mali broj vaših podataka uz Vašu izričitu saglasnost, koju možete povući u svakom trenutku, nakon čega će vaši podaci biti izbrisani u roku od 30 dana. Vaši podaci će biti dostupni zaposlenima u Deja Estetic & Anti-Aging centru koji su svi zakonski i ugovorno obavezani da poštuju tajnost ličnih podataka.

Deja Estetic & Anti-Aging centar prikuplja sledeće podatke svojih saradnika koje oni slobodno dostavljaju: ime, prezime, kontakt podatke, i druge srodne informacije.

Deja Estetic & Anti-Aging centar prikuplja podatke posetilaca sajta koji se odnose na IP adresu, podatke o pretraživaču i domenu.

Prikupljanje podataka

Ukoliko koristite ovu platformu prihvatate da se Vaši podaci koriste u skladu sa ovom Politikom privatnosti.  Deja Estetic & Anti-Aging centar će koristiti lične podatke samo na način koji je u skladu sa svrhom za koju su prikupljeni ili za koju ste Vi kao naš korisnik dali saglasnost, odnosno u skladu sa Ustavom Republike Srbije, važećim zakonima o zaštiti podataka o ličnosti i drugim propisima.

Ažuriranje i menjanje Vaših podataka

Ukoliko želite da tražite pristup ličnim podacima, njihovu ispravku, dopunu ili brisanje, možete nas kontaktirati na email adresu email hidden; JavaScript is required

Korišćenje podataka

Deja Estetic & Anti-Aging centar će koristiti podatke u cilju obaveštavanja o našim aktivnostima i kampanjama kroz našu internet stranicu kao i kroz formate redovnih newslettera. Vi kao član ili posetilac sajta ćete u ovom slučaju imati mogućnost da se ispišete s mailing liste ukoliko više ne želite da primate poruke.

Otkrivanje podataka

Ukoliko u nekom trenutku budemo u obavezi da otkrijemo sakupljene podatke trećoj strani, na osnovu sudske odluke i u skladu sa zakonom, o tome ćete biti blagovremeno obavešteni, osim ukoliko nalog suda ne sadrži oznaku tajnosti odnosno zabranu obaveštenja korisnika.

Deja Estetic & Anti-Aging centar se obavezuje da vaše podatke prikupljene kroz internet formulare i e-mail komunikaciju, FB Pixel, Google analitiku neće davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima. Prikupljeni podaci neće biti objavljivani ili na bilo koji način zloupotrebljeni.

Deja Estetic & Anti-Aging centar može povremeno objaviti informacije opšteg tipa trećim licima (npr. broj posetilaca naše stranice), ali pritom nikada neće uključiti informacije pomoću kojih bi pojedinci bili određeni ili odredivi.


Kolačići

Deja Estetic & Anti-Aging centar koristi “kolačiće” (cookies) za ograničene svrhe. “Kolačić” je mali deo podatka koji naša Internet stranica može da pošalje Vašem pretraživaču, koji onda može biti sačuvan na Vašem hard disku. Ukoliko ste zabrinuti za vašu privatnost i korišćenje tehnologije “kolačića” možete podesiti vaš pretraživač da vas obaveštava kada primate “kolačić”. Takođe, možete podesiti vaš pretraživač da odbija “kolačiće” koje naša stranica pokuša da vam pošalje.

Takođe, Google analitika i Facebook Pixel prave “kolačiće” na osnovu kojih Deja Estetic & Anti-Aging centar prati posećenost Internet stranici.

Za više informacija o kolačićima posetite stranicu aboutcookies.org.

KAKO MI KORISTIMO KOLAČIĆE?

Deja Estetic & Anti-Aging centar koristi kolačiće s primarnim ciljem da vama omogući bolje korisničko iskustvo na našem veb sajtu.

Kolačići koje koristimo služe za:

  • Normalno funkcionisanje sajta
  • Pamćenje vaših podešavanja za vreme i između poseta
  • Poboljšanje brzine sajta
  • Deljenje strana na društvenim mrežama
  • Unapređenje korisničkog iskustva na našem sajtu
  • Efikasniji marketing

Kolačići koje koristimo NE služe za:

  • Sakupljanje ličnih i osetljivih podataka (bez vaše dozvole)
  • Prosleđivanje podataka reklamnim mrežama
  • Prosleđivanje ličnih podataka trećim licima

KOLAČIĆI TREĆIH LICA

Ovaj sajt koristi analitiku koju pruža treća strana i služi nam za praćenje i merenje korišćenje sajta, a sve u cilju kreiranja sadržaja koji se sviđa našim čitaocima. Ovi kolačići sakupljaju informacije kao što su dužina zadržavanja na sajtu ili na određenim stranama i pomažu nam da shvatimo na koji način možemo da unapredimo sajt.

Koristimo i dugmiće i plugin-ove društvenih mreža Facebook, Twitter i LinkedIn, koji omogućavaju lajkovanje i deljenje naših sadržaja na društvenim mrežama. Da bi ove funkcije bile moguće, društvene mreže postavljaju kolačiće preko našeg sajta koje koriste na način koji je naveden u njihovim politikama privatnosti.

Takođe, koristimo plugin-ove koji omogućavaju integraciju s drugim sajtovima ili prikazivanje sadržaja drugih sajtova na našim stranicama (kao što je ugrađivanje YouTube videa). Da bi ove funkcije bile moguće, sajtovi postavljaju kolačiće preko našeg sajta koje koriste na način koji je naveden u njihovim politikama privatnosti.


Newsletter

Prilikom prijavljivanja za naše Newsletter, potrebno je da nam ostavite svoju email adresu, koju ćemo čuvati i koju nećemo ustupati ili prodavati trećim stranama. U svakom trenutku možete da se odjavite sa Newsletter-a – tada će vaša email adresa biti izbrisana iz naše baze.

Linkovi ka trećim Internet stranama

Deja Estetic & Anti-Aging centar može davati linkove ka trećim Internet stranicama, kao što ove Internet stranice mogu linkovati našu stranicu. Ostale Internet stranice funkcionišu prema svojim uslovima korišćenja i politikama privatnosti. Deja Estetic & Anti-Aging centar nema kontrolu nad takvim Internet stranicama, ne poseduje podatke koji se tamo nalaze, ne garantuje i nije odgovorna za bilo koji sadržaj, reklamu, proizvod ili drugi materijal koji je dostupan na takvoj stranici.


Društvene mreže

Deja Estetic & Anti-Aging centar koristi društvene mreže kako bi unapredila svoju misiju. Ove aplikacije zahtevaju korišćenje usluga trećih strana.

Na primer, Facebook nalogom  Deja Estetic & Anti-Aging centra upravlja Facebook i ovom nalogu imaju pristup Facebook korisnici koji su već prihvatili Facebook Politiku Privatnosti. Našom Facebook stranom upravljaju zaposleni u Deja Estetic & Anti-Aging centru koji su za to zaduženi.  Deja Estetic & Anti-Aging centar ne čuva podatke svojih pratilaca niti obrađuje podatke izvan Facebook-a.

Pored Facebook-a, ostale društvene mreže koje koristimo su:

Instagram: https://www.instagram.com/deja.centar/

Google+: https://plus.google.com/+DejaEsteticAntiAgingCentar

Twitter: https://twitter.com/Deja_Centar


Deca

Alfa MEDICA poliklinika ne traži ličnu identifikaciju dece. Korisnici koji su ispod 14 godina starosti ne bi trebalo da ostavljaju bilo kakve lične podatke na stranici.

Bezbednost podataka

Deja Estetic & Anti-Aging centar čini sve što je u njenoj mogućnosti da podatke koje koristi i obrađuje čuva u bezbednim uslovima tako što se nalaze skladišteni u računarskom sistemu, zaštićeni šifrom, kome pristup imaju samo zaposleni u Deja Estetic & Anti-Aging centru.

Promena Politike privatnosti

Deja Estetic & Anti-Aging centar zadržava pravo da bilo kada izmeni ovu Politiku privatnosti. Ukoliko je izmena značajnija, kao npr. ako bitno utiče na vaša prava ili menja pravila korišćenja podataka, blagovremeno ćemo vas obavestiti putem email-a.

Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na stranici sajta (https://www.deja.rs/politika-privatnosti).

Dužni ste da pročitate ovu Politiku privatnosti kako biste bili upoznati sa eventualnim izmenama. Ukoliko nastavite da koristite stranicu i usluge nakon bilo koje nove verzije Politike privatnosti, podrazumeva se da ste tu verziju pročitali i prihvatili kao važeću.


Pitanja

Nastojeći da stvorimo što bezbedniju stranicu, pozivamo vas da nam dostavite vaše komentare i sugestije na ovu Politiku privatnosti. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa Politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte na email email hidden; JavaScript is required