Usluge koje nudimo u Deja Estetic & Anti-Aging centru:

Dermatohirurgija

Dermatohirurgija je grana dermatologije koja je specijalizovana za hirurške procedure i minimalno invazivne tretmane za poboljšanje zdravstvenog stanja, funkcije i lepog izgleda kože.

Usluge iz ove grane dermatologije podrazumevaju intervencije prilikom kojih se uklanjanjaju (uglavnom) benigne izrasline na koži kao što su: ateromi, lipomi, mladeži, bradavice, kondilomi, keratoze, fibromi i ksantelazme. Posle intervencije uglavnom ne ostaju nikakvi ožiljci, ili su oni praktično neprimetni, budući da je dermatohirurgija danas veoma unapređena i modernizovana grana medicine.

 

Medicinski pedikir

Usluge medicinskog pedikira podrazumevaju procedure kojima se na jednostavan način uklanjaju bolne izrasline na stopalima, kao što su kurje oko, urasli nokat ili bradavice na stopalima.

Brojni faktori utiču na zdravlje naših stopala i problemi nisu uvek estetske prirode, već mogu izazvati bolne simptome, koji vrlo često pokreću niz zapaljenskih procesa. U Deja Estetic & Anti-Aging centru koristimo laser metodu, kao odličan izbor prilikom brzog i jednostavnog uklanjanja bolnih izraslina na stopalima.

 

Estetska dermatologija

Estetska dermatologija podrazumeva niz nehirurških anti-aging procedura kojima se deluje direktno potkožu, mesto gde se hijaluron, elastin i kolagen prirodno stvaraju.

Estetska dermatologija usmerena je na preventivne i regenerativne metode kojima se usporava proces starenja, ali takođe podmlađuje koža i u starijoj dobi. Za razliku od hidratantnih i anti-aging krema, kojima se deluje na površinski sloj kože, usluge iz estetske dermatologije nude tehnike kojima se deluje na samo potkožno tkivo, stimulišući prirodnu sintezu elastina i kolagena i podstičući stvaranje hijalurona, koji su najbitniji činioci za mladolik i zdrav izgled naše kože.

 

Tretmani lica i tela

Tretmani lica i tela su nehirurške procedure kojima se koži vraća svežina i zdrav izgled, a telu masažama smanjuje napetost.

U Deja Estetic & Anti-Aging centru nudimo vam brojne usluge koje će vašem licu i telu vratiti mladolikost, svežinu, sjaj i zdravu boju. Tretmani lica i tela su kozmetičke i nehirurške metode za revitalizaciju lica i tela, a obavlja ih stručni kozmetičar. Već posle prvog tretmana ćete osetiti olakšanje i znaćete da ste učinili nešto dobro za vaše lice i telo.

 

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Telefon: 011/2381-509
Mobilni: 
065/2737-222
Email:
 email hidden; JavaScript is required


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107