Još od davnina zlato se poštovalo kao simbol lepote i zdravlja. Stari Grci su zlato nazivali slavom besmrtnika i znakom bogatstva među običnim ljudima. Grčke carice su verovale da zlato poseduje određene osobine koje su im pomagale da izgledaju mlađe i lepše i koristile su ga kao način da ulepšaju i očiste svoja tela.

Koje su prednosti zlata?

Zlato je jedan od najmekših metala poznatih čoveku i koža ga lako absorbuje. Takođe je korišćen zbog svojih lekovitih svojstava i kroz istoriju čovečanstva. Kao antibakterijski i antimikrobni agens, zlato može pomoći da izvuče toksine i nečistoće iz kože, čineći vas mladima i blistavijim.

U mnogim istočnim kulturama za zlato je rečeno da je ključ mladosti i primenjeno na kožu kao sredstvo za smanjenje znakova starenja. Pošto zlato povećava protok krvi, ono pomaže da se smanji iscrpljivanje kolagena i raspad elastina što kožu čini mlađom i glatkijom. Zlato je takođe poznato kao antiinflamatorno sredstvo za bolesti kao što je artritis, ali kada se primenjuje lokalno na lice takođe učvršćuje i zeteže kožu.

Nekada samo luksuz u kom su uživale kraljevske porodice, a sada možete i vi uživati u blagodatima tratmana zlatom.

Benefiti koje pruža naš Pure Gold tretman lica su:

  • Čvršća koža
  • Smanjena upala
  • Poboljšana cirkulacija
  • Usporavanje smanjenja kolagena
  • Ubrzana obnova ćelija
  • Podmlađivanje kože
  • Povećana elastičnost kože

 

AKTUELNE CENE NAŠIH USLUGA POGLEDAJTE U CENOVNIKU!

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Mobilni: 065/2737-222
Telefon: 011/2381-509
Email: email hidden; JavaScript is required


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107