Manikir podrazumeva negu kože šake i noktiju. Manikiri se stara o tome da ruke, kao i nokti, dobiju potrebnu negu i da izgledaju uredno, zdravo i negovano. Ruke i noktе većina ljudi primećuje već u prvom kontaktu s drugom osobom, te se mora imati u vidu da oni mnogo govore o ličnosti, starosnoj dobi, životnom stilu, pa je stoga važno da ruke i nokti uvek budu uredni i negovani.

Pravilna nega ruku i noktiju je više od lične higijene. Na žalost, štetni uticaji iz naše okoline, kao što su hladnoća ili razna hemijska sredstva koja se koriste u domaćinstvu, isušuju kožu ruku čineći je grubom i ispucalom. Zato je važno sprovoditi tretman manikira barem jednom mesečno. Pored uobičajenog oblikovanja noktiju, poliranja nokatne ploče i sređivanja zanoktica, trudimo se da posvetimo pažnju i samoj nezi.

Savršeno urađen manikir u izboru sa odgovarajućom bojom laka, može za tren učiniti da Vaša ruka zablista.

 

Bilo da je Vaša nokatna ploča meka, listajuća ili tvrda, potrebna joj je odgovarajuća nega. Mi Vam možemo ponuditi idealno rešenje za sve tipove noktiju. Nega noktiju i zanoktica je isto toliko bitna, kao i nega samih ruku.

KLASIČAN MANIKIR

Klasični manikir podrazumeva piling, oblikovanje nokatne ploče, uklanjanje zanoktica, lakiranje i poliranje noktiju, nakon čega se nanosi krema za ruke i specijalno ulje za zanoktice.

LAKIRANJE NOKTIJU

Predstavlja još jedan način izražavanja estetskog doživljaja skoro svake žene. Klasično lakiranje celog nokta, french, sličice, cirkoni ili šljokice – odabir je Vaš. Mi smo tu da Vam sugerišemo, u odnosu na priliku ili stil odevanja, odabir boje ili eventualne kombinacije boja sa najkvalitetnijim lakovima.

NADOGRADNJA NOKTIJU

Oni koji grickaju nokte, kojima se nokti listaju i lome sigurno žele da i njihovi nokti izgledaju lepo i uredno. Ukoliko je to nemoguće s Vašim prirodnim noktima, postoje određene tehnike koje će i Vama omogućiti da imate sređene nokte.

Tipse su rešenje za one koji grickaju nokte, a žele duge nokte. Lepe se lepkom, ali se skidaju jednostavno skidačem ili običnim acetonom, za svega 10-ak minuta.

Gel tehnika je verovatno nejpoznatija i najrasprostranjenija metoda u  Evropi.
Materijal je takođe na bazi akrila, samo što je za izradu potrebna UV Lampa, koja pomaže da se naneti slojevi gela na noktima stegnu. Može da se radi na prirodnim noktima uz metod izlivanja i produženje sa tipsama. Gel obećava veću fleksibilnost noktiju i za većinu predstavlja idealno rešenje.

Acryl tehnika je najstarija tehnika za nadogradnju. Materijal se sastoji od dve komponente: praha (polymer) i likvida (monomer ili tečnost). Iako je veoma fleksibilan akril je za nijansu tvrđi od gela i zbog toga ga možemo stavljati TANJE, a kao rezultat dobijamo tanje i prirodnije nokte i osećaj je znatno prirodniji. Izlivanje je mnogo jednostavnije zbog preciznosti aplikacije proizvoda, a moguće je izlivati nokte i na veoma kratkim i grickanim noktima.Vreme rada se skraćuje za 30 do 45 minuta jer nema sušenja u lampi i zbog preciznosti aplikacije turpijanje je svedeno na minimum

 

AKTUELNE CENE NAŠIH USLUGA POGLEDAJTE U CENOVNIKU!

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Mobilni: 065/2737-222
Telefon: 011/2381-509
Email: email hidden; JavaScript is required