RUSKI VOLUMEN tehnika predstavlja nezaobilazan trio za nadogradnju gornjih trepavica. Ova tehnika se naziva Ruska tehnika volumena, pošto je potekla iz Rusije, a naziva se još i tehnikom 2D, 3D, 4D, 5D, 6D trepavica, što predstavlja broj trepavica koje se nanose u isto vreme.

Osim što su volumenske, trepavice daju prirodan izgled i daju gustoću vašim trepavicama, te popunjavaju mesta gde su prirodne vidljivo slabe ili ih nema. Ruskim volumenom postiže se efekt maskare, traju duže od običnih ekstenzija.

Ovde umetnost predstavlja pravljenje lepezica od najfinijih mink trepavica. RUSKI VOLUMEN trepavica imaju za rezultat dosta puniji izgled. Trepavice se spajuju u korenu da bi dale utisak volumena i dubine. Nanošenje jedne daje efekat 3-4, što naravno znači da postoji dupla korist i u vidu vremena i efikasnosti.

 

KOLIKO TRAJE TRETMAN?

Ova procedura je prilično složena, i treba je raditi stručno, da bi efekat bio pravi. Zato, ovaj tretman mora trajati oko 2 , 2 i po sata, ali opet zavisi od gustine koje želite.

 

RAZLIKA METODE RUSKI VOLUMEN I METODE 1 NA 1

Ruski volumen se odlično pokazao u vrelim letnjim danima, na moru, gde je prisustvo maskare nemoguće. Budući da su trepavice metode ruski volumen veoma guste, neće biti problem iako ispadne po koja trepavica ( sto je normalan proces ), jer ih ostaje još mnogo, što kod metode 1 na 1 nije situacija. Obe metode su odlične, sem što je metoda ruski volumen u prednosti kod devojaka koje prirodno imaju retke trepavice.

 

TRAJNOST EKSTENZIJA

Trepavice metodom ruski volumen traju i više od mesec, ali je naša preporuka raditi dopunu istih na 4 do 5 nedelja, da bi uvek izgledale savršeno i uredno.

 

PROCES OTPADANJA

Ista varijanta je kao i kod metode 1 na 1 svilenih trepavica. S prirodnom regeneracijom trepavica, otpadne i nadograđena trepavica. Ne postoji nasilno kidanje ili otpadanje Vaših trepavica. Ukoliko ne želite više da imate ekstenzije, najbolje je da Vam uklanjanje istih uradi stručno lice, da ne bi došlo do oštećenja prirodnih trepavica.

 

BEZBEDNOST TREPAVICA

Ova metoda je potpuno bezbedna i bezbolna, jer se koriste preparati koji su hipoalergijski i namenjeni isključivo za rad regije oko očiju.

Svilene trepavice s ruskim volumenom su kvalitetno ručno rađene, vrlo mekane i poseduju visok sjaj. Proizvedene su od ekstra kvalitetnih materijala. Svilene trepavice s ruskim volumenom se nose neograničeno, opadaju sa procesom opadanja prirodnih trepavica, to jest s procesom regeneracije, obnove prirodnih trepavica, oko 30% na 3 do 4 nedelja.

 

ODRŽAVANJE RUSKOG VOLUMENA

Prva 24 sata su odlučujući za njihovo lepljenje. Potrebno je da budu suve, nikako ne smete da: ih pokvasite vodom, trljate oči, idete u saunu, da se bavite se sportskim aktivnostima (oznojite), koristite maskaru, koristite uljane proizvode, kao i da ne koristite cangle za uvijanje trepavica

 Nakon što ste uradili nadogradnju trepavica, treba da znate da je neophodno da ih redovno održavate i negujete. Češljanje svakog jutra je ključno iz prostog razloga što se i ove trepavice mogu zamrsiti, pogotovo kada se tokom noći prevrćete, možda u snu i trljate oči. Češljanje će ih raspetljati i postaviti svaku dlačicu na svoje mesto, pa će trepavice uvek biti lepe i uredne.

Trepavice treba redovno da održavate čisitim – njihova glavna uloga zapravo jeste zaštita vaših očiju od prljavština iz vazduha. Svakako tokom pranja i umivanja lica morate biti jako nežne prema trepavicama kako ih ne biste pokidale i oštetile. Za njhovo čišćenje možete koristiti tufer i micelarnu vodu.

Izbegavajte proizvode na bazi ulja – Ulje razgrađuje lepak kojim su nadograđene trepavice zalepljene za vaše prirodne i ako koristite proizvode na bazi ulja lako može da se desi da nadograđene trepavice počnu da se odlepljuju i otpadaju. Proverite spisak sastojaka vaše kreme za lice i izbegavajte da je nanosite na oči.

AKTUELNE CENE NAŠIH USLUGA POGLEDAJTE U CENOVNIKU!

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Mobilni: 065/2737-222
Telefon: 011/2381-509
Email: email hidden; JavaScript is required


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107