TimeExpert SRNS je profesionalni tretman koji se prilagođava istoriji vaše kože radi odlaganja starenja. Efikasan, sveobuhvatan i prilagođen zreloj koži. Prateći najviši napredak u tehnologiji Germaine de Capuccini je razvio tretman specijalno kreiran za zaštitu zrele kože, to jest, podizanja kapaciteta odbrane kože protiv životnog stresa. Preparati sadrže probiotik, kolagen i lupin ulje.

Germaine de Capuccini tretman – TimeExpert SRNS – Profesionalni tretman koji se prilagođava istoriji vaše kože radi odlaganja starenja. Efikasan, sveobuhvatan i prilagođen za zrelu kožu.

Profesionalni tretman protiv starenja koji radi na revolucionaran način očuvanje stresa kože 24 sata dnevno. Revolucionarna inovacija u oblasti ćelijske regeneracije uključuje Zink- Glycine Complex u svoju formulu, nagrađen s najvećom nagradom 2009 na IFSCC konferenciji u Melburnu.

 

Timeexpert SRNS tretman je najnovije Anti-Aging dostignuće u Germaine de Capuccini laboratorijima u borbi protiv znakova starenja kože. Novi koncept u potrazi za čvrstoćom kože, inspiriran hirurškim liftingom, pruža globalni rezultat u tri vektora podmlađivanja:

  • Volumen
    • Vertikalni lifting
    • Bočni lifting

 

TimeExpert SRNS dubinska obnova kože sa znatno vidljivim znakovima liftinga na njenoj površini.

 

Višak šećera koji unosimo u organizam ima uticaja na pojavu bora. Često se poistovećuje s negativnim efektima koje na naše lice ostavlja pušenje ili izlaganje sunčevim zracima.

 

Više o tretmanu

Ekskluzivno profesionalni način aplikacije preparata pojačava efekat podizanja tonusa kože. Originalna masaža pažljivo dizajnirana da “izvaja” lice i vrat s vrlo preciznim pokretima koji rade na licu iz svih uglova. Ona je pod uticajem drevnih orijentalnih tehnika, inspirisan estetskim intervencijama u medicini. Moć formule, zajedno sa savladavanjem tehnike masaže, pokazuju do sada neviđene rezultate, vidljive posle samo jednog tretmana.

Prateći najviši napredak u tehnologiji Germaine de Capuccini je razvio tretman specijalno kreiran za zaštitu zrele kože, to jest, podizanja kapaciteta odbrane kože protiv životnog stresa. U preparatima je sadržan probiotik, kolagen i lupin ulje. Tokom dana deluje Cink-Glicin kompleks. Za ovaj kompleks Germaine de Capuccini je dobio najvišu moguću nagradu 2009. u Melburnu od strane Internacionalne Naučne Asocijacije.

Koža  je fleksibilnija i otpornija prema spoljašnim uticajima, a znaci starenja, bore, opuštenost, su manje vidljive.  Primećeni elementi starosti kože su značajno smanjeni.

 

Nakon tretmana

Nakon profesonalnog tretmana u salonu, uz specijalnu Timeexpert SRNS masažu koja naglašava rezultat, na raspolaganju je adekvatna intenzivna, učinkovita kućna nega, pojačana negom osjetljive kože okolice očiju.

 

AKTUELNE CENE NAŠIH USLUGA POGLEDAJTE U CENOVNIKU!

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Mobilni: 065/2737-222
Telefon: 011/2381-509
Email: email hidden; JavaScript is required