Parafinsko pakovanje dubinski hidrira kožu i predstavlja najefikasniji tretmana za suvu i ispucalu kožu ruku i nogu. Parafin se dobija preradom nafte i ima osobinu da odlično zadržava toplotu, a topli sloj parafina koji je obogaćen vitaminom E, dovodi do pojačane cirkulacije i do otvaranja pora na koži. Rezultat njegovog delovanja je fantastičan, jer dodvodi do toga da koža brže i efikasnije upija vlažnost, tako da koža koja je bila suva i hrapava, postaje glatka, mekana i nežna.

Tretman je vrlo prijatan. Služi za dubinsku i intenzivnu negu i hidrataciju vaših ruku i stopala. Ruke i stopala se parafinskim pakovanjem dubinski očiste i hidriraju, što je posebno korisno za one koji su često u dodiru sa vodom ili nekih hemijskim sredstvima.

Ukoliko imate suve i ispucale ruke i stopala ili problem sa zanokticama predlažemo Vam tretman parafinskim pakovanjem. Poboljšava cirkulaciju, održava vlažnost i elastičnost kože.

Parafinsko pakovanje se već dugo koristi za lečenje suve i ispucale kože, kako ruku, tako i stopala. Parafisnkim tretmanom se dubinski prodire u kožu, čineći je mekanom i revitaliziranom. Posle tretmana, koža je zaštićena od spoljašnjih uticaja i dugo ostaje hidrirana, elastična i sjajna.

 

Parafinsko pakovanje je preporučljivo i kod hroničnih bolesti:

  • reume,
  • artritisa,
  • bolesti zglobova,
  • misića i
  • kostiju

Parafinsko pakovanje pruža protivupalno dejstvo i poboljšava krvotok.

 

  • Parafinsko pakovanje za ruke

Dubinski i intenzivno vrši hidrataciju kože na rukama. Ruke se zahvaljujući ovom pakovanju dubinski očiste i hidriraju. Ovo je posebno korisno za one osobe koji su često u dodiru sa vodom, hemijskim sredstvima ili rade takav posao koji za posledicu ima da im koža na rukama postane suva, ispucala i gruba. Ukoliko imate problem sa zanokticama ili suve i ispucale ruke, predlažemo vam da obavezno uradite ovaj tretman. Parafinsko pakovanje zagreva ruke, a to povoljno deluje kod osoba koje imaju probleme sa cirkulacijom.

  • Parafinsko pakovanje za stopala

Namenjeno za osobe sa izuzetno suvom kožom na stopalima. Najbolji način da povratite vlažnost koži stopala jeste parafinsko pakovanje. Na taj način se postiže duboka hidratacija i mekoća kože. Parafinsko pakovanje nogu je tretman u kozmetici kojim se na brz i uspešan način obnavlja i dubinski hrani koža stopala koja je stalno izložena hladnoći, znoju i drugim štetnim uticajima. Takođe, na ovaj način se poboljšava cirkulacija nogu i elastičnost kože. Tretman se preporučuje i onim osobama koje žele da imaju lepa i negovana stopala.

Preporuča se jednom nedeljno, a efekat je vidljiv posle prvog tretmana, a za dugotrajnije rešenje potrebno je 10 tretmana uzastopce.

 

AKTUELNE CENE NAŠIH USLUGA POGLEDAJTE U CENOVNIKU!

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Mobilni: 065/2737-222
Telefon: 011/2381-509
Email: email hidden; JavaScript is required


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107