Radiotalasni lifting je tretman koji danas važi za najpopularniji nehirurški tretman, sa višestrukim efektom, čime se poboljšava izgled i zategnutost kože.

U DEJA Estetic & Anti-Aging centru sve tretmane obavlja doktor.
Pregledi i konsultacije su besplatni!

Na proces starenja kože utiču brojni faktori – od genetike do faktora iz spoljašnje sredine. Vreme kada će proces starenja početi razlikuje se od osobe do osobe, ali je neminovno da niko nije pošteđen ovog procesa. Gubljenje hijalurona, elastina i kolagena iz ćelija počinje već od dvadeset pete godine, a to dovodi do dehidratacije kože, pa se zato počinju stvarati bore, koža postaje siva i beživotna, obrazi izgledaju ispijeno, celom licu opada tonus, gubi se volumen, a neretko se pojavljuju i svojevrsne pigmentacije i tamni kolutovi oko očiju. Proces starenja se ne može zaustaviti, ali se svakako može usporiti primenom brojnih kvalitetnih tretmana koji vam se nude u DEJA Estetic & Anti-Aging centru.

Šta je radiotalasni lifting?

Radiotalasni lifting je efikasan nehirurški tretman za podmlađivanje kože lica i tela. Koristi se za uklanjanje bora, podizanje opuštene kože i kože bez volumena. Ovaj tretman je bezbolan i daje odlične rezultate. Radiotalasima se deluje na derm, gde se prirodno proizvode elastin i kolagen, koji su zaslužni za čvrstinu i zategnutost naše kože. Toplota radiotalasa stimuliše elastična vlakna u našoj koži i podstiče njihovu prirodnu proizvodnju, što zateže kožu i daje joj blistavost i svežinu.

Cilj radiotalasnog liftinga

Energija iz aparata koji se koristi prilikom radiotalasnog liftinga se pravilno raspoređuje duž tretirane regije, čime se utiče na prirodno stvaranje elastina i kolagena, pa je učinak vrlo brzo primetan, a nekada i momentalan, u zavisnosti od tretirane regije.

Radiotalasni lifting  ublažava postojeće znake starenja, kao što su bore i opuštena koža, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja.

Kome se preporučuje radiotalasni lifting?

Radiotalasni lifting se preporučuje kako osobama koje žele da ublaže znakove starenja, tako i osobama koje preventivno žele da spreče gubitak elastina i kolagena u koži, odnosno stvaranje bora i opadanje tonusa kože. Radiotalasni lifting je pogodan za lice i telo, bore i linije oko očiju, spuštene kapke, kesice oko očiju, bore na čelu i licu, kesaste obraze, nazolabijalne bore, duplu bradu i bore vrata. Takođe se tretira i opuštena koža dekoltea, grudi, ruku, stomaka, butina i kolena.

Da li postoje neželjeni efekti?

Neželjeni efekti ne postoje, budući da radiotalasi izazivaju prirodan proces podmlađivanja kože, tj. stimulišu i ubrzavaju metabolizam ćelije i podstiču kožu da sama stvara elastin i kolagen koji koži vraća mladalački i svež izgled.

Dugotrajni rezultati u redukciji bora i zatezanju kože postižu se serijom od 3-6 tretmana u zavisnosti od stepena izraženih bora u vremenskom razmaku od 7 do 14 dana, zbog kumulativne sinteze novog kolagena i elastina. Za održavanje postignutog efekta preporučuje se jedan tretman na 2 meseca.

Postupak je jednostavan, potpuno bezbedan, bezbolan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Nakon tretmana prisutno je samo blago crvenilo koje se povlači vrlo brzo. Tretman se može raditi tokom cele godine.

 

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Mobilni: 065/2737-222
Telefon: 011/2381-509
Email: email hidden; JavaScript is required