Lash Lift & Keratin tretman podizanja trepavica produbljuje i popunjava vaše prirodne trepavice bez ugrađivanja veštačkih.

Postoje mnogi načini i trikovi pomoću kojih žene ističu oči, a ključnu ulogu u tome igraju trepavice. Žene su uvek u potrazi za savršenom maskarom i boljim uvijačem, pa se na kraju ipak odlučuju ugraditi veštačke trepavice. Ukoliko se želite svakog jutra buditi s lepim trepavicama na koje nije potrebno nanositi maskaru, Lash Lift & Keratin tretman je odličan izbor, a oči će izgledati prirodno i otvoreno.

Guste, dugačke i uvijene trepavice su san mnogih dama. Na tržištu lepote postoji veliki broj alternativnih tretmana za postizanje savršenih trepavica. Međutim, novina donosi uvijanje, bojenje i keratinsko jačanje trepavica u jednom tretmanu, a to je Lash Lift & Keratin.

Lash Lift & Keratin je namenjen ženama koje:

  • nisu zadovoljne prirodnim trepavicama
  • ne žele nositi ekstenzije
  • ženama koje su skinule ekstenzije i žele oporaviti trepavice od korena
  • imaju spušten kapak

 

ŠTA JE LASH LIFT?

Ova metoda predstavlja hemijsko uvijanje (podizanje) prirodnih trepavica i njihovo bojenje. Uz Lash Lift ide i Lash Keratin koji neguje i hrani dubinski vaše trepavice. Ono što je inovativno kod Lash Lifta jeste to što se trepavice tretiraju keratinom, koji popunjava i hrani dlaku, čineći je glatkom i punijom (baš kao kod keratina na kosi). Keratin je gradivni element kože, kose i noktiju i samim tim je prirodna supstanca. Dakle, nema nikakve nadogradnje niti lepljenje veštačkih svilenih!

 

ŠTA JE LASH KERATIN?

Dok Lash Lift pruža uvijanje i bojenje trepavica, Lash Keratin ih neguje, popunjava i regeneriše. Dakle, keratin za trepavice predstavlja mešavinu koncentrisanih aktivnih sastojaka poput ulja jojobe i argana uz dodatak aminokiselina i proteina koji hrane i jačaju prirodne trepavice. To je neka vrsta keratinske maske za vaše trepavice koja popunjava oštećenja dlake, čineći da one izgledaju punije i glatko.

 

FAZE TRETMANA

Svaki Lash Lift & Keratin tretman se sastoji od nekoliko faza, a to su uvijanje trepavica, fiksiranje uz pomoć preparata fiksatora, klasično bojenje trepavica kako ne biste morali da koristite maskaru ako ne želite, i potom na kraju ide sloj keratina za negu i jačanje trepavica. Na kraju može ići i proces laminacije trepavica, koji boji trepavice u crno (ukoliko ih prethodno niste ofarbali).

FAZA 1 – UVIJANJE – ova faza nanosi se samo na koren trepavica, a nakon što odstoji na trepavicama skida se s mikroaplikatorom.

FAZA 2 – FIKSIRANJE – ova se faza nanosi kao i faza 1, ali je potrebno staviti veću količinu preparata kako bi fiksator delovao na trepavice.

FAZA 3 – BOJENJE – klasično bojenje trepavica, trajanje ove faze zavisi od proizvođača boje. Mi  preporučamo crnu ili crno-plavu boju za trepavice kako vam ne bi bila potrebna maskara.

FAZA 4 – KERATIN – ovaj proizvod stavlja se samo ako bojimo trepavice iz razloga što ova faza sadrži hidrolizirani keratin, arganovo ulje, proteine i aminokiseline, te na taj način njeguje trepavice.

FAZA 5- NEGA I JAČANJE – to je zapravo negujući losion koji će omekšati trepavice, te će omogućiti odvajanje trepavica od viklerčića.

 

KOLIKO TRAJE EFEKAT?

Tretman Lash Lift & Keratin traje oko 60 minuta, a efekti obično traju od 6-8 nedelja, odnosno u zavisnosti od brzine rasta vaših trepavica. Za razliku od ekstenizija, kod Lash Lift & Keratin ne morate dolaziti svaki mesec na korekcije, pa je odlično rešenje za dame koje nemaju vremena da stalno koriguju trepavice.

 

OGRANIČENJA POSLE TRETMANA

Kako bi efekat ovog tretmana trajo što duže, ipak postoje neka pravila kojih se morate pridržavati.

U prvih 24h posle Lash Lift & Keratina ne smete koristiti maskaru, šminku, solarijum, saunu, a morate izbegavati svako kvašenje trepavica. Nakon toga, možete regulano pristupiti umivanju, šminkanju i svim aktivnostima.

 

KOME JE NAMENJEN LASH LIFT?

Slobodno možemo reći da je namenjen svim damama. Ako imate kratke, ravne, kojima nisu zadovoljne, ili jednostavno ne žele da nose ekstenzije. Takođe, ako imate guste i ravne trepavice koje je teško uviti, i kojima brzo spadne oblik.

Lash Lift & Keratin je odlična stvar i za žene koje imaju svetle trepavice, jer se one tokom tretmana boje te se time ističu i dobijaju na izražajnosti.

Lash Lift & Keratin je odličan i za dame koje žele da odmore svoje prirodne trepavice od ekstenzija.

AKTUELNE CENE NAŠIH USLUGA POGLEDAJTE U CENOVNIKU!

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Mobilni: 065/2737-222
Telefon: 011/2381-509
Email: email hidden; JavaScript is required