Mezoporacija je savremena, neinvazivna, naučno zasnovana i klinički testirana bezbedna metoda za negu lica i tela.

U DEJA Estetic & Anti-Aging centru sve tretmane obavlja visoko obrazovani kozmetičar.
Pregledi i konsultacije su besplatni!

Na ubrzavanje prirodnog procesa starenja utiče niz faktora. Štetni uticaji spoljne sredine, slobodni radikali, UV zračenje, ali i nezdrava ishrana i stres utiču na lepotu naše kože i tela. Zbog svih ovih štetnih faktora, koža gubi elastičnost i pogoršava joj se tekstura. Vremenom se, takođe, gubi potkožno masno tkivo, zbog čega koža lica i tela gubi tonus i volumen, slabije je prokrvljena, pa dolazi i do proširenja kapilara i neujednačenosti u pigmentaciji. Bore i sitne linije na licu su, takođe, pokazatelji da koža treba da počne da se tretira na pravi način.

Svi ovi procesi starenja se ne mogu zaustaviti, ali se mogu tretirati i znatno usporiti. Danas su metode za podmlađivanje unapređene, pa se nudi veliki broj tehnika za borbu protiv starenja, bez podvrgavanja hirurškom zahvatu.

Mezoporacija lica

Mezoporacija lica ultrazvukom je moderna tehnika koja omogućava brže i dublje prodiranje aktivnih supstanci, čime se aktivira metabolizam ćelije. Ova metoda koristi pulsnu struju koja omogućava vitaminskim i mineralnim koktelima da prođu do dermisa u kojem se stimuliše proizvodnja kolagena i elastina. Ovaj tretman se još naziva i “mezoterapija bez igle”, budući da je cilj tretmana isti kao kod tretmana mezoterapijom, ali se do dermisa ne dolazi pomoću igle. Ovom metodom se smanjuju bore, podiže tonus lica, koža se hidrira, uklanjaju se tamni kolutovi ispod očiju i druge pigmentacije na licu, vratu i dekolteu.

Mezoporacija tela

Mezoporacija tela je procedura kojom se mezoterapijskim koktelom deluje na delove tela koji su zahvaćeni celulitom. Koktel je formulisan od aktivnih principa koji deluju lipolitički, čime se eliminišu masne naslage koje su u osnovi celulita, kao i supstance koje deluju diuretički, čime se rešava problem zadržavanja tečnosti. Osim toga, različiti biljni ekstratki i vitamini sadržani u koktelu, pored eliminacije celulita, deluju i na kožu koja postaje jedrija i zategnutija, a celulit uspešno otklonjen.

Cilj mezoporacije ultrazvukom

Cilj mezoporacije je povećavanje aktivnosti i ubrzavanje metabolizma ćelija koje su tretirane, budući da se zbog svih spoljašnjih uticaja njihov rad usporava, pa zato dolazi do brojnih problema sa kožom. Naša koža ima barijernu funkciju prema supstancama iz spoljne sredine, pa se zato velika količina aktivnih supstanci iz krema koje koristimo uopšte ne resorbuje. Budući da mezoporacijom aktivne supstance unosimo u kožu i potkožno tkivo, rezultati su brži i vidljiviji u odnosu na kreme koje sadrže vitamine, minerale i ostale supstance neophodne za lepotu i čvrstinu naše kože. Ubrzavanjem metabolizma ćelija, podstiče se prirodna proizvodnja elastina i kolagena, koji su zaslužni za elastičnost, čvrstinu i svežinu naše kože.

Mezoporacija podrazumeva stimulaciju kože lica, vrata, dekoltea i delova tela zahvaćenih celulitom. Ovom metodom se unose vitaminski i mineralni kokteli koji sadrže potrebne supstance neophodne za regeneraciju i revitalizaciju kože.

Ova metoda je potpuno bezbolna i nikakvi neželjeni efekti se ne pojavljuju posle tretmana. Stručno i prijatno osoblje Deja Estetic & Anti-Aging centra inspirisano je lepotom i zdravljem vaše kože i pružiće vam vrhunsku uslugu u pronalaženju odgovarajućih tretmana za vas u postizanju najboljih rezultata.

Trajanje tretmana je oko 45 min, radi se jednom nedeljno i potrebno je uraditi oko 6 tretmana u seriji. Kasnije je dovoljno jednom u dva meseca da bi se efekti održavali.

 

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Mobilni: 065/2737-222
Telefon: 011/2381-509
Email: email hidden; JavaScript is required