loading...

3D mezoniti predstavljaju noviju metodu u estetskoj medicini za neoperativno podmlađivanje i zatezanje kože.

U DEJA Estetic & Anti-Aging centru sve intervencije obavlja estetski hirurg.
Pregledi i konsultacije su besplatni!

Starenje kože je proces koji se danas, nažalost, ubrzava zbog svih štetnih uticaja spoljašnjosti, kao što su UV zračenje, slobodni radikali, nezdrava ishrana, ali i stres i ubrzan način života. Svi pomenuti faktori utiču na stvaranje bora i na opadanje tonusa lica i tela. Starenje se ne može zaustaviti, ali se primenom odgovarajućih tehnika za podmlađivanje i revitalizaciju kože, može znatno usporiti. Anti-aging tehnike su danas unapređene, pa možete postići željeni izgled bez podvrgavanja hirurškom zahvatu.

Šta su 3D mezoniti?

Tretman nehirurškog podmlađivanja primenom mezoniti predstavlja lifting (zatezanje) opuštene kože lica i tela. Koriste se posebno dizajnirana biorazgradiva vlakna za podizanje, podmlađivanje i zatezanje kože koja se resorbuju za 6 do 8 meseci. Za to vreme, oko svake niti se formiraju kolagena vlakna, tako da se efekat održava do dve godine. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, a za pun efekat je potrebno oko 2 meseca od tretmana.

Primena 3D mezoniti?

3D mezoniti se najčešće koriste za oblikovanje i zatezanje lica, vrata, dekoltea, grudi, trbuha, unutrašnje strane butina, kolena i nadlaktica.

3D mezoniti  daju odlične rezultate i kod smanjivanja bora na uglovima usana, oko očiju i nazolabijalnih bora. Podižu obraze, obrve, oblikuju i zatežu opuštenu donju ivicu brade i vrat. Koriste se još i za smanjivanje bora ispred ušnih školjki.

Vrste mezoniti

Postoji više vrsta mezoniti. Na pregledu, specijalista plastične hirurgije odlučuje koje niti su najefikasnije za postizanje željenog rezultata.

3D mezoniti

Ovaj tretman podrazumeva postavljanje biorazgradivih niti u potkožni sloj. Niti se mogu postaviti u više pravca, što omogućava efektno podizanje tonusa kože i potkože u svim regijama na licu. Niti koje upotrebljavamo za ovu proceduru su: cog (bodljikave niti), spiralne, tornado i ravne niti. Postavljanjem što većeg broja niti i njihovom kombinacijom postiže se bolji lifting efekat.

Silhouette soft niti

Pravilnim plasiranjem, Silhouette Soft nitima se, osim podizanja tonusa kože u viličnoj regiji mogu umereno podići jagodice i obrve. Na samoj niti se nalaze kupe i čvorići  koji se inkorporiraju u potkožno tkivo, a zatezanjem u toku intervencije postiže se lifting efekat.

Happy lift niti

Happy lift je tehnika za lifting obrva, srednjeg i donjeg dela lica i vrata resorptivnim, bodljikavim nitima. Ovaj tretman je brz i jednostavan.  Happy lift metodom možemo, bez hirurškog zahvata, postići željeni tonus kože i potkožnog tkiva.

Neželjeni efekti mezoniti

Neželjenih efekata posle tretmana mezonitima gotovo da nema. Posle tretmana se može pojaviti crvenilo na mestu tretirane regije i blaga iritacija, ali svi ovi simptomi brzo nestaju. Budući da su mezoniti biorazgradive, mogu se kombinovati i sa drugim tretmanima, a najbolji se rezultati vide ukoliko se kombinuju sa hijaluronskim filerima.

 

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Mobilni: 065/2737-222
Telefon: 011/2381-509
Email: email hidden; JavaScript is required

made by ogitive & mpl-agency