Suva koža lica koja se peruta i ljušti je nešto što muči svaku od nas kada se vrati sa letovanja. Osim samog perutanja, pojavljuju se i fleke i svojevrsne pigmentacije. Blistav, bronzani letnji ten, nažalost, ne možemo imati u toku cele godine, stoga je bitno pripremiti kožu za hladnije jesenje dane, budući da će suva koža postati još oštećenija pod uticajem hladnoće. Tim Deja Estetic & Anti-Aging centra je za vas pripremio akciju u septembru i ukoliko je iskoristite, vaša suva koža će zablistati nakon tretmana koji je na akciji.

SEPTEMBARSKA AKCIJA – MEZOPORACIJA LICA

PLATITE DVE MEZOPORACIJE I TREĆU DOBIJATE BESPLATNO

Suva koža lica nakon letovanja je prošlost!

Zašto je koži potrebna posebna nega nakon letovanja?

Suva koža nakon sunčanja je neizbežna, budući da sunce isušuje kožu, pogotovo na licu (jer je ono najizloženije), koliko god da se štitite. Osim toga, ukoliko provodite puno vremena sunčajući se, zdrave ćelije brže i u većem broju izumiru. Zbog ovoga, koža je dehidrirana i pojačano odbacuje mrtvi sloj ćelija. Koža nakon letovanja “pati”, posebno ako ste izgoreli na suncu. Koža je iz ovih razloga posle letovanja dehidrirana i potrebna joj je posebna nega. Kreme i losioni za vlaženje kože su se pokazali kao nedovoljno efikasni, budući da ne mogu u potpunosti nahraniti dublje slojeve kože, koji su, takođe, oštećeni.

Sprečite da vaša koža pati, nahranite je dubinski!

Da li ste znali?

Bore i linije na licu se najviše stvaraju nakon letovanja i izlaganja suncu, budući da je koža tada najisušenija, a poznata je činjenica da je proces stvaranja bora ubrzan na suvoj koži.

Kako nam mezoporacija lica pomaže?

Mezoporacija lica (mezoterapija bez igle) je neinvanzivna i nehirurška metoda kojom se povećava aktivnost i ubrzava metabolizam ćelija koje su tretirane, budući da se zbog oštećenja izazvanog UV zračenjima njihov rad usporava, pa zato dolazi do brojnih problema sa kožom. Mezoporacija podrazumeva stimulaciju kože lica, vrata, dekoltea. Ovom metodom se unose vitaminski i mineralni kokteli koji sadrže supstance neophodne za regeneraciju i revitalizaciju kože. Budući da mezoporacijom aktivne supstance unosimo u kožu i potkožno tkivo, rezultati su brži i vidljiviji u odnosu na kreme koje sadrže vitamine, minerale i ostale supstance neophodne za lepotu i zdravlje naše kože. Ubrzavanjem metabolizma ćelija, podstiče se prirodna proizvodnja elastina i kolagena, koji su zaslužni za elastičnost, čvrstinu, svežinu i zdravlje naše kože.

Trajanje ove procedure je oko 45 min, radi se jednom nedeljno, a broj tretmana zavisi od stanja vaše kože, što će proceniti naš stručni tim na besplatnom pregledu i konsultacijama.

Iskoristite akciju do kraja septembra i u jesenju sezonu uđite zdrave i hidrirane kože!

 

O aktuelnim cenama naših usluga informišite se u cenovniku.

 

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Mobilni: 065/2737-222
Telefon: 011/2381-509
Email: email hidden; JavaScript is required