Prirodno rešenje za savršenu kožu postoji! U svetu najpoznatiji tretman za podmlađivanje i regeneraciju kože – PRP tretman sopstvenom krvnom plazmom, pokazao se kao idealno prirodno rešenje za savršenu kožu bez bora i tamnih pigmentacija. PRP tretman je postao poznat kada su slavne ličnosti, poput Anđeline Žoli i Kim Kardašijan otkrile tajnu mladolikog i zategnutog izgleda svoje kože. Ovaj nehirurška metoda je poznata i kao “vampirski lifting”, budući da se u ovom tretmanu koristi vaša sopstvena krvna plazma  kojom se podstiče proizvodnja kolagena i elastina u ćelijama.

PRIRODNO REŠENJE ZA SAVRŠENU KOŽU
PRP METODA ZA REGENERACIJU I REVITALIZACIJU KOŽE

20% popusta na svaki tretman (potrebno 3 tretmana)
Akcija traje do kraja jula!

Šta je PRP tretman?

PRP tretman krvnom plazmom je nehirurška metoda, a naziva se još i “vampirski lifting”, jer podrazumeva primenu faktora rasta i matičnih ćelija iz sopstvene krvi (krvne plazme).

U tretmanu se koristi deo plazme koja sadrži visoku koncetraciju trombocita sa prirodnim proteinima, koji su najbitniji u procesu zarastanja i regeneracije tkiva. PRP tretman krvnom plazmom podrazumeva metodu prilikom koje se iz krvi izdvajaju trombociti bogati faktorima rasta, koji imaju snažan efekat u podmlađivanju, regeneraciji i revitalizaciji kože.

PRP tretman je prirodno rešenje za savršenu kožu!

Budući da se ovim tretmanom podstiče prirodna proizvodnja kolagena i elastina, kao i samoregeneracija oštećene kože, ovaj tretman je idealan za rešavanje problema kao što su:

  • Bore (ubrzavanjem rada “uspavanih” ćelija, koža nam postaje hidrirana, pa se i bore vidno smanjuju)
  • Opadanje tonusa lica (zahvaljujući stimulisanjem elastina i kolagena, koji su zaduženi za mladoliki izgled lica, koža nam postaje sveža i zategnuta)
  • Bubuljice i akne (preterano lučenje sebuma koje izaziva pojavu bubuljica i akni se smanjuje, te se posle ovog tretmana sprečava pojavljivanje novih)
  • Ožiljci od akni i bubuljica (trombociti su zaduženi za obnavljanje oštećenog tkiva, pa su ožiljci vidno ublaženi)
  • Tanka kosa (PRP metodom se može tretirati i koža glave, čime se podstiče rast nove kose, a sprečava se i njeno preterano mašćenje)

Koliko je tretmana PRP metodom potrebno?

Za savršen i potpuni učinak, potrebno je tri tretmana u razmaku od mesec dana. Rezultati ovog tretmana mogu trajati naredih 12 do 18 meseci. Preporučljivo je održavanje na godišnjem nivou.

Neželjeni efekti?

Neželjenih efekata nema, budući da je ova metoda prirodno rešenje za savršenu kožu bez bora, bubuljica, ožiljaka i tamnih pigmentacija. Koristi se vaša krvna plazma, te ne postoji rizik od alergijskih reakcija. Posle tretmana se može pojaviti blago crvenilo na mestu tretirane regije ili perutanje kože, ali se ove reakcije kože brzo povlače. Odmah nakon PRP tretmana se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Kada očekivati prve rezultate?

Prvi rezultati su vidljivi nakod 10 dana, budući da je koži potrebno određeno vreme da sama počne stvarati elastin i kolagen. Potpuni učinak je vidljiv nakon svih obavljenih tretmana.

Požurite i iskoristite akciju do kraja jula, kako biste ostvarili popust na sva tri PRP tretmana!

 

O aktuelnim cenama naših usluga informišite se u cenovniku.

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Mobilni: 065/2737-222
Telefon: 011/2381-509
Email: email hidden; JavaScript is required


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107