Piling za aknoznu i problematičnu kožu se u DEJA Estetic & Anti-Aging centru kreira u zavisnosti od kliničke slike vaše kože. Lečenje aknozne i problematične kože u našem centru planiramo individualno, u zavisnosti od tipa i stanja vaše kože. Svakom od vas pristupamo na poseban način, budući da se tipovi kože razlikuju i ne postoji tretman koji je univerzalan za sve tipove kože. Besplatno ćemo vas pregledati i na osnovu stanja vaše kože i njenog tipa, kreirati najbolje rešenje za vas.

PILING ZA AKNOZNU I PROBLEMATIČNU KOŽU
3 000 dinara + besplatan pregled i konsultacije

Piling za aknoznu i problematičnu kožu nije univerzalan za sve tipove kože!

Kome je namenjen ovaj piling?

Piling za aknoznu i problematičnu kožu je namenjen svima koji se bore sa aknama, bubuljicama i mitiserima, a koji nastaju kao rezultat nakupljene prljavštine u porama. Ostaci šminke, prašina i mrtvi sloj ćelija onemogućavaju vašoj koži da diše, zbog čega ona reaguje tako što pojačava lučenje sebuma, što rezultira pojavljivanjem akni, bubuljica i mitisera.

Piling za aknoznu i problematičnu kožu je najbitniji korak u svakom tretmanu lica!

Da bi se postigao dobar terapijski učinak, tj. da bi koža mogla da počne da se regeneriše i oporavlja, najvažni korak je uklanjanje sloja mrtvih ćelija i otpušavanje pora. Osim toga, bitno je smanjiti stvaranje sebuma (masti), ubrzati izmenu ćelija gornjih slojeva kože i sanirati bakterijsku infekciju i upalu.

U centru za ovu problematiku najčešće koristimo specijalno formulisan piling za aknoznu i problematičnu kožu na bazi salicilne i mandelične kiseline, koji deluje keratolitički (sprečava nastanak mitisera i smanjuje postojeće), protivupalno i regenerišuće. Takođe, ubrzava proces povlačenja fleka, crvenila i utiče na smanjenje pora.

Posle piling tretmana, primetićete da je vaša koža dobila novu dimenziju, sjaj i glatkoću, a broj akni i mitisera će početi da se smanjuje, jer su pore oslobođene od prljavštine i mrtvog sloja ćelija.

Akcijska cena traje do popunjavanja termina.

 

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Mobilni: 065/2737-222
Telefon: 011/2381-509
Email: email hidden; JavaScript is required


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107