Paket za reoblikovanje tela podrazumeva tretman LIPOLIZOM + BESPLATAN RADIOTALASNI LIFTING
U zavisnosti od tretirane regije lipolizom cena iznosi 30-60 evra.

Ukoliko se borite sa masnim jastučućima, koji se i pored dijeta i vežbanja uporno zadržavaju na stomaku, butinama, zadnjici, rukama ili kolenima, ova akcija je pravi izbor za vas! Paket za reoblikovanje tela koji smo vam pripremili, lako i bezbolno ukloniće vam masne naslage i preoblikovati figuru.

Da li paket za reoblikovanje tela podrazumeva neku vrstu hirurške intervencije?

Apsolutno ne! Paket za reoblikovanje tela podrazumeva kombinovanje nehirurških metoda u postizanju željene figure za predstojeći letnji period, bez hirurških intervencija i dugog perioda oporavka. Ovaj paket podrazumeva tretman lipolizom, uz koji besplatno dobijate radiotalasni lifting. Moguće je da preoblikujete i zategnete svoje telo bez podvrgavanja hirurškom nožu!

Šta je lipoliza?

Lipoliza je metoda kojom se bez hirurške intervencije razlažu i odstranjuju masti iz potkožnog masnog tkiva. U okviru tretmana, odgovarajući preparat unosi se direktno u masno tkivo, čime se razgrađuje membrana masnih ćelija, pa se ona se time trajno razlaže i uklanja. Ovaj tretman isključivo služi za reoblikovanje tela, ne za gubljenje kilograma.

Lipoliza je tretman kojim možete izgubiti i do 10 cm u obimu, u zavisnosti od toga koju regiju tretirate. Broj tretmana koji je potreban da biste postigli željeni izgled zavisi od regije koju tretirate i u Deja Estetic & Anti-Aging centru određuje ih lekar specijalista.

Šta je radiotalasni lifting?

Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški tretman za podmlađivanje lica i tela. Radiotalasi podstiču stvaranje elastina i kolagena u ćelijama, a poznato je da su oni zaslužni za zategnutost i čvrstinu naše kože.

Naš DEJA Estetic & Anti-Aging tim je došao na ideju da ove dve čudotvorne metode za reoblikovanje tela spoji u jedinstveni paket za reoblikovanje tela čime se ubrzava uklanjanje masnih jastučića i zatezanje opuštene kože, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije.

 

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Mobilni: 065/2737-222
Telefon: 011/2381-509
Email: email hidden; JavaScript is required


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107