Mezoporacija – mezoterapija bez igle je moderna tehnika koja omogućava brže i dublje prodiranje aktivnih supstanci, čime se aktivira metabolizam ćelije. Ova metoda koristi pulsnu struju koja omogućava vitaminskim i mineralnim koktelima da prođu do dermisa u kojem se stimuliše proizvodnja kolagena i elastina. Ovaj tretman se još naziva i “mezoterapija bez igle”, budući da je cilj tretmana isti kao kod tretmana mezoterapijom, ali se do dermisa ne dolazi pomoću igle. Deja Estetic & Anti-Aging centar vam je pripremio akciju za mezoporaciju lica ili tela, u želji da vam pomogne u pripremama za more.

MEZOPORACIJA – MEZOTERAPIJA BEZ IGLE SA 20% POPUSTA!

Akcija traje do kraja juna!

Zašto nam je potrebna mezoporacija – mezoterapija bez igle?

Budući da dolazi leto i toplo vreme, svako od nas treba da pripremi svoje lice i telo za sezonu odmora. Mezoporacija – mezoterapija bez igle je pravi izbor za vas, ukoliko odlučite da sebe i svoju kožu stavite na prvo mesto prilikom priprema za more. Lice će imati ujednačenu boju i blistav ten, jer se mezoporacijom ubrzava cirkulacija i sinteza ćelija, a telo će vam biti oslobođeno upornog celulita koji se ne povlači ni posle napornih vežbanja i dijeta.

Mezoporacija lica

Cilj mezoporacije lica ultrazvukom je povećavanje aktivnosti i ubrzavanje metabolizma ćelija koje su tretirane, budući da se zbog svih spoljašnjih uticaja njihov rad usporava, pa zato dolazi do brojnih problema sa kožom. Naša koža ima barijernu funkciju prema supstancama iz spoljne sredine, pa se zato velika količina aktivnih supstanci iz krema koje koristimo uopšte ne resorbuje. Budući da mezoporacijom lica aktivne supstance unosimo u kožu i potkožno tkivo, rezultati su brži i vidljiviji u odnosu na kreme koje sadrže vitamine, minerale i ostale supstance neophodne za lepotu naše kože. Ubrzavanjem metabolizma ćelija, podstiče se prirodna proizvodnja elastina i kolagena, koji su zaslužni za elastičnost, čvrstinu i svežinu naše kože.

Mezoporacija tela

Mezoporacija tela je procedura kojom se mezoterapijskim koktelom deluje na delove tela koji su zahvaćeni celulitom. Koktel je formulisan od aktivnih principa koji deluju lipolitički, čime se eliminišu masne naslage koje su u osnovi celulita, kao i supstance koje deluju diuretički, čime se rešava problem zadržavanja tečnosti. Osim toga, različiti biljni ekstratki i vitamini sadržani u koktelu, pored eliminacije celulita, deluju i na kožu koja postaje jedrija i zategnutija, a celulit uspešno otklonjen.

Pripremite se za more, iskoristite akciju MEZOPORACIJA – MEZOTERAPIJA BEZ IGLE do kraja juna i leto dočekajte zadovoljne svojim izgledom!

O aktuelnim cenama naših usluga informišite se u cenovniku.

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Mobilni: 065/2737-222
Telefon: 011/2381-509
Email: email hidden; JavaScript is required


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107