Masaža lica, vrata i dekoltea, može pozitivno uticati na vaš izgled. Podsticanjem cirkulacije u ovim delovima na prirodan način možete uticati na svežinu i tonus lica. Kao i sve druge vrste masaža, i ovaj tretman je izuzetno pogodan za relaksaciju, jer daruje opuštajući osećaj uz oslobađanje napetosti mišića.

Tretman ima i Anti-Aging učinak, jer oslobađajući mišiće napetosti, umanjuje stvaranje bora i poboljšava funkciju mišića, a može uticati i na balansiranje vlažnosti u koži, što pomaže kod smanjenja kožnih nečistoća i nesavršenosti.

Masaža lica, vrata i dekoltea usporava starenje. Osim što je vrlo prijatan i opuštajuć, ovaj tretman takođe pomaže u otklanjanju stresa.

Svaka žena i svaki muškarac žele da produže svoju mladost. Kineska izreka kaže: „Priroda čoveka se vidi na njegovom licu, kao na ogledalu, svi problemi i njegovo zdravlje.“

U savremeno doba, starenje kože je aktuelan problem. Tempo života je sve brži, stres i stresne situacije su postali njegovi stalni pratioci, a uz njih i hronični umor, napetost, nervoza i bol. Masaža lica, vrata i dekoltea nema samo kozmetički efekat, već i vrlo izražen anti stres učinak, kao i efekat preventive, tj. čuvanja naše kože i njenog harmonizovanijeg rada.

Koristi od masaže lica, vrata i dekoltea:

  • Poboljašnje tonusa kože i mišića;
  • Usporavanje starenja kože;
  • Opuštanje očnih mišića;
  • Smanjenje tenzijskih glavobolja i bola u sinusima;
  • Otklanjanje stresa i anksioznosti;
  • Fizičko i mentalno opuštanje.

Poznato je da izgled naše kože ne zavisi samo od toga kako je tretirate. Genetika ima svoje vrlo važno učešće, ali i životne navike – ishrana, unos tečnosti, podneblje u kome živimo, svakodnevna nega, konzumacija alkohola i nikotina, spavanje itd. Postoji jedna stara priča koja kaže – do dvadesete godine lice ti je slika genetike, od 20 do 30 prikaz nege i načina života, a sve posle tridesete – platno razmišljanja, unutrašnjeg tkanja i dela.

Osnovna namena – masaža lica, vrata i dekoltea

Osnovna namena masaže lica, vrata i dekoltea je da očisti kožu od epidermalnih ljuspica (sloj izumrlih ćelija) i omogući koži da bolje diše kroz čiste pore, kao i da izbalansira rad lojnih žlezda, a samim tim bude i dobra preventiva kod problema kože (pojave mitisera, gnojnih čepića, akni itd.)

Važna stavka je i poboljšanje cirkulacije krvi, što znači da se stimulacijom krvotoka pospešuje i dotok kiseonika u svaku ćeliju, što je od prevashodne važnosti, stimuliše izbacivanje metaboličkih produkata i ugljen-dioksida. Takođe, masaža lica, vrata i dekoltea ima izuzetan učinak u izbacivanju viška zadržane vode u međućelijskom prostoru kroz primenu tehnika limfne drenaže, što smanjuje otečenost i često prisutne „vodenaste kesice“. Posebno treba istaći da dobra masaža utiče na stimulaciju kolagena i elastina u koži, a na taj način se jedrina kože i blistavost vidi u punom sjaju.

Kada na masažu lica, vrata i dekoltea?

Blaga samomasaža lica sa kremom koja se koristi za negu i hidrataciju može se svakodnevno primenjivati. Odlazak na masažu lica, vrata i dekoltea preporučujemo bar dva puta mesečno.

Priuštite sebi masažu lica, vrata i dekoltea i podarite vašoj koži zdravi sajaj!

 

O aktuelnim cenama naših usluga informišite se u cenovniku.

 

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Mobilni: 065/2737-222
Telefon: 011/2381-509
Email: email hidden; JavaScript is required


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107