Koža, naš najveći organ, svakodnevno podnosi sve negativne, kako spoljašnje, tako i unutrašnje uticaje i promene. Koža lica je najizloženija spoljašnjim uticajima, tako da ona najviše trpi sve promene koje se dešavaju oko nas, što je čini veoma osetljivom. Štetni uticaji spoljne sredine, slobodni radikali, UV zračenje, ali i nezdrava ishrana i stres utiču na lepotu naše kože.

Svi ovi procesi starenja se ne mogu zaustaviti, ali se mogu tretirati i znatno usporiti. Danas su metode za podmlađivanje unapređene, pa se nudi mnoštvo tehnika za borbu protiv starenja, bez podvrgavanja hirurškom zahvatu.

INSPIRA:MED Sinergija medicine i kozmetike – napravljena u Nemačkoj

INSPIRA:MED je poznati nemacki brend, koji postiže vrhunske, profesionalne rezultate i brzo vidljive efekte. Ova kozmetika se bazira na voćnim kiselinama koje deluju na sva tri sloja kože, epidermis, dermis i hypodermis. Sve kiseline su puferovane i tretiranjem kože ne izazivaju crvenilo, bol i neprijatno peckanje, a efekti kiselina su vidljivi odmah po tretmanu.

Za postizanje potpunog efekta tretmani se rade u seriji od 6 tretmana u razmaku od nedelju dana.

Pojedinačni tretmani se koriste u cilju osvežavanja kože.

ZIMSKA AKCIJA TRAJE DO KRAJA GODINE

INSPIRA

MEDI LIFT

MEDI LIFT je tretman namenjen zreloj koži. Poboljšava teksturu kože, podiže tonus, ravna bore i ima jak lifting efekat.

INSPIRA

YOUTH PRESERVE

YOUTH PRESERVE je tretman namenjen svim tipovima kože kojoj je potrebna zaštita i regenaracija. Koži vraća mladalački izgled, hidrira, regeneriše, ublažava bore i sprečava nastanak novih.

O aktuelnim cenama naših usluga informišite se u cenovniku.

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Mobilni: 065/2737-222
Telefon: 011/2381-509
Email: email hidden; JavaScript is required


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107