Celulit i masne naslage mnogim ženama predstavljaju veliki problem, pogotovo ako uzmemo u obzir to što danas sve manje imamo vremena za redovno vežbanje. Osim toga, dan nam je toliko ispunjen i užurban da je veoma teško voditi računa o redovnim i zdravim obrocima.

Leto je godišnje doba kojem se svi radujemo jer, napokon, izlazimo iz teške zimske garderobe i uskačemo u laganije stvari. Osim toga, odmori se približavaju i svi sa nestrpljenjem čekaju letnju sezonu da bi se opustili i oporavili od duge zime i posla. Što se tiče izgleda, vrlo smo retko potpuno zadovoljni svojom figurom i u poslednji minut tražimo brza rešenja. Zatezanje i oblikovanje tela je nešto što iziskuje puno vremena, naporne dijete i fizičke aktivnosti, a za to nemamo vremena posebno kada su nam odmori i letovanje na vratima.

Čak i onda kada smo na vreme krenuli da pripremamo svoje telo za letnju sezonu, uporno vežbali i pridržavali se napornih dijeta, neretko se dešava da ne postižemo željenu figuru. Verovatno i sami znate za dva najupornija problema u vezi sa našim izgledom – celulit i masne naslage. Ma koliko se trudili da imamo savršenu figuru za leto, na ova dva najčešća problema veoma je teško uticati

Celulit

Iako se veruje da celulit ima veze sa povećavanjem telesne težine, to nije uvek slučaj. Sa celulitom se bore i punije i mršavije osobe. Celulit ima veze sa nakupljanjem i grudvanjem masnih naslaga ispod kože prilikom poremećaja metabolizma u masnom tkivu, što može imati veze sa ishranom, dehidratacijom celokupnog organizma, pa čak i sa genetikom.

Nekada se celulit ne može otkloniti ni posle napornih vežbanja, budući da njegovo pojavljivanje ima veze i sa tim što naša koža vremenom gubi elastičnost. Anticelulit kreme su se, uglavnom, pokazale kao neefikasne, jer na celulit nije dovoljno uticati samo površinski, već je potrebno delovati direktno na razbijanje masnih grudvica. Zato se sav naš trud, kada je zatezanje i oblikovanje tela u pitanju, ne može u potpunosti da isplati, jer je reč o problemu sa kojim se skoro svaka ženska osoba suočava i bori na svoj način.

Najveći neprijatelj ženskog tela svakako je celulit, a u letnjim mesecima ga je teško sakriti. Na koji god način da pokušate da uklonite celulit, proces njegovog nestajanja je, uglavnom, dugotrajan.

Tim DEJA Estetic & Anti-Aging centra je došao na ideju da primenom nekoliko anticelulit metoda ubrza proces redukcije celulita, pa će vaše telo biti spremno za leto u najkraćem mogućem roku. Primena novih tehnika i unapređenih koktela za mezoterapiju, omogućila nam je da vreme potrebno za postizanje željenih rezultata bude duplo kraće nego kod klasičnih tretmana.

Masne naslage

Zbog ubrzanog načina života, danas su nezdrave životne navike postale deo svakodnevice. Neadekvatna ishrana, posao koji zahteva konstantno sedenje, stres, ali i genetska predispozicija, činioci su koji mogu da dovedu do povećanja telesne težine ili gojaznosti. Međutim, čak i kada se rešimo viška kilograma, celulit i masne naslage na određenim delovima tela nikako ne nestaju. Poznato vam je da nekada ni naporne fizičke vežbe i dijete ne mogu pomoći da vaše telo izgleda onako kako želite.

Uporni masni jastučići sa nekim delovima tela, poput stomaka, butina, zadnjice, kolena i ruku ne povlače se i pored sveg vašeg truda. Znajući koliko ovi problemi mogu da budu naporni, Deja Estetic & Anti-Aging tim vam je pripremio paket za reoblikovanje tela.

Dočekajte leto nasmejani i zadovoljni svojim telom!

 

O aktuelnim cenama naših usluga informišite se u cenovniku.

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Mobilni: 065/2737-222
Telefon: 011/2381-509
Email: email hidden; JavaScript is required


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107