ANTICELULIT EXPRESS PAKET podrazumeva tretman mezoterapije (25-50 evra, u zavisnosti od veličine tretirane regije) + BESPLATNO anticelulit masaža sa limfnom drenažom i tretman ultrazvukom ili radiotalasima.

Šta se dobija u ovom paketu?

ANTICELULIT EXPRESS PAKET podrazumeva tretman mezoterapije, koji predstavlja proceduru kojom se mezoterapijski koktel, specijalno formulisan prema tipu celulita ubrizgava direktno u regije zahvaćene celulitom. Koktel je formulisan od aktivnih principa čime se eliminišu masne naslage koje su u osnovi celulita, kao i supstance koje deluju diuretički, čime se rešava problem zadržavanja tečnosti.

U zavisnosti od tretirane regije, cena tretmana mezoterapijom je između 25 i 50 evra i uz to ćete besplatno dobiti anticelulit masažu sa limfnom drenažom (čime se ručnim pritiskom razbijaju masne grudvice i tkivo oslobađa od toksina) i tretman ultrazvukom ili radiotalasima (čime se podstiče ćelija da pojačano luči kolagen i elastin, koji su zaslužni za čvrstinu naše kože).

Šta je cilj ANTICELULIT EXPRESS PAKETA?

ANTICELULIT EXPRESS PAKET će vas za neverovatno kratko vreme u potpunosti rešiti celulita.

Tim DEJA Estetic & Anti-Aging centra je došao na ideju da primenom nekoliko anticelulit metoda ubrza proces redukcije celulita, pa će vaše telo biti spremno za leto u najkraćem mogućem roku. U zavisnosti od stanja kože i količine celulita, potrebno je od 4 do 7 tretmana.

Primena novih tehnika i unapređenih koktela za mezoterapiju, omogućila nam je da vreme potrebno za postizanje željenih rezultata bude duplo kraće, nego kod klasičnih tretmana. ANTICELULIT EXPRESS PAKET vam, pored ubrzane redukcije celulita, omoguća da brže dođete do elastičnije i zategnutije kože uz vidljivo smanjenje obima i osećaja težine u nogama. Individualan pristup i kombinacija različitih anticelulit tretmana za sinergičan učinak, postignut za dvostruko kraće vreme od uobičajenog! Cilj nam je da leto dočekate nasmejani i zadovoljni svojim telom.

Pripremite se za leto bez celulita!

AKCIJA TRAJE DO 31.08.2018.

 

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija na:

Mobilni: 065/2737-222
Telefon: 011/2381-509
Email: email hidden; JavaScript is required


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/alfamed/public_html/deja.rs/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107